Thursday, March 1, 2012

PENTING!!! Segera Hubungi Saya!!!


Salam Sejahtera Saudara/saudari ,
Terima Kasih kerana anda masih sudi meluangkan masa untuk membaca email/blog ini. Tentunya anda tertanya tanya mengapa saya sangat bersungguh sunguh untuk menerangkan secara terperinci perniagaan ini kepada anda.
"Apa tu DUPBIZ S&Z Hijrah Trading? Bagus ker bisnes ni? Banyak ke modal kena keluar? Bolehkah bisnes DUPBIZ S&Z Hijrah Trading ini membantu saya untuk menyelesaikan masalah kewangan saya ataupun untuk mencapai SEGALA impian saya? Kalau boleh, macam mana caranya?"
Mungkin Saudara/saudari ada banyak lagi soalan yang bermain di fikiran...
Saya berasa amat bertuah dan berbesar hati kerana berpeluang memperkenalkan bisnes DUPBIZS&Z Hijrah Trading ini kepada anda. Percayalah…saya juga pernah berada di situasi saudara/saudari.
Hubungi saya dengan SEGERA supaya saya boleh MEMBIMBING ANDA untuk mendapat INCOME yang pertama bulan ini!
Ramai yang telah pun menjana pendapatan RIBUAN RINGGIT sebulan dengan hanya bekerja dari rumah ataupun secara part time untuk menampung pendapatan mereka. Ini adalah kerana mereka telah pun membuat keputusan untuk bersama kami di DUPBIZ  S&Z Hijrah Trading sepertimana yang bakal anda lakukan untuk mengubah nasib anda.
Panggilan/sms dari Saudara/saudari  amat dialu-alukan. 
Sila hubungi /SMS saya di 011-14737583.  Atau Emailkan ke byte_571175@yahoo.com.my Nama penuh serta alamat penuh ke No. Tel /Email tersebut bagi mendapatkan maklumat lanjut secara PERCUMA…..
Terima kasih.

RIZAL GHAZALI
*Perlu diingatkan bahawa ini bukan lah Skim Cepat Kaya atau MLM atau Pelaburan Dan Seangkatan dengannya.

 
"Ketika Orang Kaya Sibuk Membina Rangkaian Perniagaan Untuk Menambahkan Lagi Kekayaan Mereka, Kita MASIH Lagi Terdesak MENCARI Pekerjaan Yang Sesuai Untuk Menyara Hidup"

- Robert T. Kiyosaki -